You have reached the website
Zabudli ste svoje heslo?
You have a subscription product in your cart. In order to add this type of product, you can clear current cart or add the new product to the subscription.
UMENIE VYCHUTNÁVAŤ
KVALITNÉ KÁVOVÉ ZRNÁ S OVERENÝM PÔVODOM

Za kávovými zrnami, z ktorých sa vyrábajú nápoje NESCAFÉ® Dolce Gusto®, putujeme do všetkých kútov sveta – od Brazílie, Kolumbie, Etiópie až po Vietnam a mnoho ďalších krajín. Prvotriedna káva sama osebe na prípravu nápojov oplývajúcich bohatou arómou a chuťou nestačí, dôležité je aj spracovanie a pôvod kávových zŕn. Ponúkame aj prémiový rad káv, ktoré sa môžu pýšiť BIO certifikáciou. Tieto kávy pravidelne prechádzajú prísnym testovaním a pri ich pestovaní sa dodržujú postupy ekologického poľnohospodárstva bez používania chemických hnojív.
MIEŠANIE
Každý druh kávových zŕn má svoju špecifickú chuť a tým, ako ich miešame dohromady, dávame našej káve jej osobitú bohatú chuť a arómu.
Napríklad pri vývoji silnej a bohatej chuti kávy Barista zmiešali naši tvorcovia kávy kávové zrná odrody robusta z juhovýchodnej Ázie s jemne ovocnými tónmi s východoafrickými kávovými zrnami odrody arabika.

PRAŽENIE
Správnym pražením je možné dosiahnuť špičkovú arómu bez toho, aby sa vysokou teplotou znehodnotila. Tým dosiahneme lahodný súlad horkosti a kyslosti a to je dôvod, prečo je precíznosť pri pražení kávy taká zásadná.
Kávy rôzneho typu a pôvodu reagujú na praženie odlišne. Teplotu praženia upravujeme špecificky pre každý z našich nápojov, a preto môžeme svojim zákazníkom ponúknuť širokú paletu lahodných aróm a chutí.

MLETIE
Jemnosť mletia má na prípravu dokonalej šálky zásadný vplyv, preto je pre NESCAFÉ® Dolce Gusto® nesmierne dôležitá. Aby sme dosiahli precíznosť, používame pre každý druh kávy laserovú difrakciu — špeciálnu metódu merania veľkosti pomletých kávových zŕn.
Jemnejšie mletie nám umožňuje rýchlejšie uvoľnenie aróm a chuti nápoja, a preto sa najčastejšie používa pri príprave espressa, aby si aj napriek malému množstvu vody v šálke zachovalo bohatú chuť.
Hrubšie mletie nám umožňuje pomalšiu prípravu nápoja a zaisťuje tak plnú chuť väčším šálkam, ako sú Grande alebo Lungo, cez ktoré prechádza v kapsule viac vody.

Preskúmajte naše nápoje, kávovary, spôsob prípravy kávy a nechajte očariť vaše chuťové poháriky, ktoré vás z obývačky razom prenesú do vašej obľúbenej kaviarne.
Toto je moderné umenie kávy!